joi, 19 august 2010

I'm Back

Dupa o absenta de cateva saptamani am revenit si eu cu un post.In aceste 3 saptamani am trecut prin multe...si mi-am propus sa va zic si voua pe scurt.
Dupa ce am revenit cu corturile acasa dupa o saptamana am plecat la Timisoara la cv neamuri.Verisori mei mau scos prin Timisoara la MALL la un biliard a fost o seara superba.A doua zi de dimineata ne-am imbarcat in masina si am plecat spre Resita.Unde mi-am petrecut ultima iesire din vacanta.A fost nemaipomenit din orice punct de vedere, berea a fost bere si fetele au fost fete.Dupa o distractie bine meritata am pornit sambata la drum spre casa lasand in urma toata distractia si revenind la munca.
Chiar ieri m-am luat cu un prieten sa ne facem bani si am mers sa adunam niste iarba.A fost cam greu da am facut in 4 ore tot si am fost si platiti.Dupa ce am ajuns acasa am bagat in mine si dupa asta am bagat un somn de vreo 2 ore.
Pe la ora 6 m-am intalnit cu niste prieteni si am zis sa punem de o betie...zis si facut am luat alcool si am bagat in noi ca sparti.
Si cam atat a fost de zis..Am specificat pe scurt

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu