duminică, 25 iulie 2010

Recuperarea lui Eminem

Rapper-ul american Eminem a fost internat de Crăciun într-o clinică din Detroit, suferind de probleme cardiace în urma unor complicaţii provocate de o pneumonie, informează thesun.co.uk.

Eminem, al cărui nume real este Marshall Bruce Mathers III, a fost internat de Crăciun într-un spital din Detroit din cauza unor probleme cardiace, fiind externat la puţin timp după efectuarea unor analize. Doctorii i-au permis lui Eminem să urmeze acasă programul de recuperare. “Marshall a fost ţinut, în timpul sărbătorilor de iarnă, sub observaţia atentă a medicilor de la un spital din Detroit. A fost externat, acum se simte mai bine şi urmează un program de recuperare acasă”, a precizat purtătorul de cuvânt al artistului. Potrivit acestuia, Eminem suferea din cauza unor complicaţii apărute în urma unei pneumonii. Totodată, surse apropiate cântăreţului spun că Slim Shady, de altfel un bărbat mic de statură, se confruntă cu nişte probleme de greutate. Eminem a încercat, în ultimii ani, să lupte împotriva dependenţei de droguri, fiind internat în repetate rânduri în clinici de dezintoxicare. În plus, rapper-ul a divorţat în decembrie 2006 de soţia sa, Kim, cei doi luptându-se în justiţie pentru custodia fiicei lor, a cărei tutelă este deţinută în prezent de star.

Eminem dupa iesirea lui din spital si dupa recuperarea sa a inceput sa fac noul sau album"Recovery"un album de succes al sau in acest moment dupa o lunga lipsa dupa micile ecrane Marshall aka Eminem a revenit in forta cu noul sau album.

Eminem - Recovery (2010)

Eminem - Recovery (2010)
Tracklist :
1. Cold Wind Blows
2. Talkin? 2 Myself Feat. Kobe
3. On Fire
4. Won?t Back Down Ft. Pink
5. W.T.P.
6. Going Through Changes
7. Not Afraid
8. Seduction
9. No Love Ft. Lil Wayne
10. Space Bound
11. Cinderella Man
12. 25 to Life
13. So Bad
14. Almost Famous
15. Love the Way You Lie Ft. Rihanna
16. You?re Never Over

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu