joi, 29 iulie 2010

Neata'

Buna dimineata all.
Se pare ca in sfarsit a ajuns si pe la noi soarele dupa atatea zi de ploaie a aparut si pe strada noastra.Cel putin unde stau eu a aparut.Acum sa intensificat iarasi asteptarile pentru ca maine voi pleca la cabana cu prieteni,soramea, cumnatumeu.Va fi o distractie de zile mari o sa incerc sa savurez fiecare minut din plin pentru ca asa si trebuie sa fie savurat.
Deocamdata is singurel acasa si asta ma face sa ma simt in largul meu pot da muzica tare fara sa comenteze careva,pot fuma linistit.Dar astea vor fi pana pe la 2 dar oricum nu conteaza cand ajung ei plec eu si tot unu imi este.
De fiecare data cand esti singur acasa toate au un gust mai bun si mancare in cazuri ca astea.
Singura problema in acesta dimineata ii ca iarasi mi-a sarit in minte fosta mea prietena si ma strica la creier cand ma gandesc la ea, dar am si eu o vorba de la taicameu: "Am o vorba de la tata...roata tot se invarte"si odata tot se va opri si la mine sa ii pot plati cu acceasi moneda.
Cam atat in acesta dimineata splendita.
Dimineata faina in continuare...
Niste melodii care sa va inveseleasca sufletul:


2 comentarii:

  1. ai mare curaj ... cate cabane au luat foc mai stii ??

    RăspundețiȘtergere
  2. Antiignorantu scuza-ma ca te intreb,dar asta ar insemna sa nu mai fumeze lumea cand merg la cabana din cauza ca pot lua foc? chestiile astea cu faptul ca o cabana a luat foc de la o tigara sunt chestii care tin de neatentie parerea mea
    apropo razvi, ne vedem sambata ca apar si eu pana la urma:p

    RăspundețiȘtergere