marți, 27 iulie 2010

HeLLo

Buna dimineata all.
Se pare ca astazi tot aceeasi zi nasoala ca si duminica ploaie de rupe nici afara nu poti sa iesi, asta este nu ai ce sa ii faci macar sa se opreasca ajunge cat o plouat din perspectiva mea nu stiu din perspectiva altora asta numai ei stiu.
Ce sa va zic ca ieri a fost cea mai nasoala zi din viata mea, dimineata fericit ca a plecat taicameu ma duc la pescuit beau o bere unu alta trece dimineata perfect, ajung dupa amiaza acasa manc si ma pun sa dorm,pe la 6 am mers iara cu prieteni la pescuit la o balta privata.Nu bine ajungem acolo ca imi suna telefonu si imi zice maicamea :"vezi ca vine taicatau acasa" nu mi-a venit sa cred dar se pare ca a fost adevarat..asta treaca mearga.Ne punem noi fericiti sa pescum si dupa vreo ora de asteptat a prin un prieten un Crap de vreo 2kg nu bine au scos pestele din ac si a aparut acolo proprietaru balti.Noi neestiind ce sa mai facem am ramas acolo bine mersi.A venit ala la noi a facut scandal ca ii furam pestii si numa prostii a zis imi fine.
Ieri am avut un ghinion groaznic.
Cam atat am avut de zis in acesta dimineata voi reveni mai tarziu cu alte posturi
Va urez o dimineata faina in continuare.

2 comentarii:

  1. azi crezi ca e mai interesant afara?:)) tot o pula e si eu incep lucru de azi asa fain o sa fie sa ma duc pana in lotus in fiecare zi pe vreme dinasta

    RăspundețiȘtergere